Volg mij op Facebook Volg mij op LinkedIn Nieuwsbrief

2016-05-03

Heb jij jouw mijlpalen in beeld?

Home > Blog vlog > Heb jij jouw mijlpalen in beeld?

Mijn kleine meisje alweer 1 jaar oud! Wat vliegt de tijd. Dit zorgt er voor mij voor dat ik terug ga kijken op het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurd, welke mijlpalen heeft ze allemaal bereikt. Voor het eerst lachen, eerste hapjes, eerste keer voorop de fiets, eerste keer langs de tafel stappen. Sta jij nog bewust stil bij wat jij hebt bereikt? Bij jouw eigen mijlpalen? 


Bij zo'n kleintje is het vaak gemakkelijk. De mijlpalen zijn erg goed zichtbaar en er zijn heel veel 'eerste keren'. Naarmate je ouder wordt, nemen de 'eerste keren' af. Je leert nog steeds nieuwe dingen en je gaat nog steeds nieuwe uitdagingen aan.  Ze zijn alleen niet zo duidelijk meer als je eerste stapjes.  

Maar ze zijn er nog wel! Heb jij ze in beeld? Wat heeft gemaakt dat jij nu staat waar jij nu staat? Als jij terug kijkt op het afgelopen jaar, wat heb jij dan allemaal gedaan? Wat heb jij bereikt?  Waar ben je trots op? Wat zijn jouw mijlpalen geweest. Ga er eens voor zitten en schrijf ze op. En het hoeft echt niet zo groot te zijn als je eerste stapjes ;). Ga het jaar af en bedenk voor jezelf wat je hebt gedaan. En weet je het niet meer precies? Pak je agenda erbij of kijk even terug op facebook. 

Ons leven is eigenlijk vergelijkbaar met bergbeklimmen. Soms heb je stijle stukken, sommige stukken kun je gewoon naar boven wandelen. Maar het uiteindelijke doel is de top. Daar ligt de focus. Maar draai je is om: Ook halverwege de berg kun je mooi uitzicht hebben.

Je hebt nu een lijstje voor je neus liggen met dingen die je bereikt hebt afgelopen jaar. Geniet van het uitzicht!!! 

Wil jij meer van je leven genieten, maar zou je daar wat hulp bij kunnen gebruiken? In een individueel coachtraject help ik je graag. Mail of bel (0618915107) om een gratis kennismakingsgesprek af te spreken. 

Warme groet, 

Denise

Deel deze pagina:
Facebook LinkedIn Twitter
© 2020 Rösken Coaching | standard version