Volg mij op Facebook Volg mij op LinkedIn Nieuwsbrief

2020-03-23

Dankbaar

Home > Blog vlog > Dankbaar

Waar ben jij allemaal dankbaar voor, waar ben je blij mee in je leven? Doordat je er meer bewust van wordt, zul je het ook meer en meer ervaren. Het werkt als een magneet. 

 

dankbaarheid 

Dankbaar zijn vult je met een positief gevoel. Het maakt je leven leuker, makkelijker en het brengt je meer voldoening. Het positieve gevoel laat op dat moment weinig tot geen ruimte voor andere, negatieve, gevoelens.

 

Verander je perspectief

Je gaat vanuit een ander perspectief naar je leven kijken. In plaats van te kijken naar alles wat je zou willen en naar alles wat er mislukt in je leven, ben je meer gericht op iets wat je vreugde en blijdschap geeft.

Al met al genoeg reden om je bewust te worden van waar je allemaal dankbaar voor bent.

 

Bewustwording

Maar hoe wordt je je meer bewust van waar je dankbaar voor bent?

Geef om te beginnen eens antwoord op de volgende vragen:

Wil je een stapje verder?

Maak elke dag (een week lang), een foto van jouw dankbaarheidsmomentje(s). Dat gaat heel gemakkelijk, want bijna iedereen heeft een camera op zijn telefoon. Door elke dag een foto te maken, ben je nog bewuster van de momenten waar je dankbaar voor bent. En je wordt er blij van als je ze terugkijkt. Jouw eigen medicijn voor als je even in een dipje zit!

Ontdek de mooie schatten in je leven. Ik wens je veel dankbaarheid toe.

 

Hartelijke groet,

Denise

 

 Vond je dit artikel interessant? Ontvang automatisch de artikelen met handige tips in je mailbox en ontvang het gratis e-book: '6 belachelijk simpele manieren om nee te zeggen'

 

Meer informatie over individuele coachtrajecten, klik hier.

Deel deze pagina:
Facebook LinkedIn Twitter
© 2021 Rösken Coaching | standard version