Volg mij op Facebook Volg mij op LinkedIn Nieuwsbrief

Wie ben ik

Home > Wie ben ik

Ik ben Denise Rösken, geboren in 1979 in de randstad, getrouwd en moeder van twee dochters. 

Mijn studies (sociaal pedagogische hulpverlener en sociale psychologie) en mijn carrière (leidinggevende en praktijkopleider in de kinderopvang) hebben altijd in het teken gestaan van het coachen en begeleiden van mensen. Het meeste voldoening haalde ik uit mensen in hun kracht zetten. In 2014 kwam ik tot de conclusie dat, in mijn toenmalige baan, die passie niet voldoende tot zijn recht kwam. Ik ben toen vol enthousiasme gestart met de NOBCO geaccrediteerde opleiding tot loopbaan en levenscoach. Tijdens de opleiding besloot ik dat ik mijn werk volledig aan het coachen en trainen van mensen wilde wijden. Na het afronden van de opleiding begin 2015, ben ik dan ook gestart met mijn eigen coachpraktijk. 

 

Mijn expertise in het coachen en trainen ligt op het herkennen en stellen van je eigen grenzen en optimaal van je leven genieten. In mijn leven heb ik verschillende momenten gekend waar ik over mijn eigen grenzen heen ben gegaan. Zowel op werk, privé als lichamelijk vlak. Ik ben er mee aan de slag gegaan, heb er heel veel van geleerd en ben er sterker uit gekomen. De opgedane kennis, uit opleidingen en eigen ervaring, wil ik nu graag met anderen delen, zodat ook zij beter hun grenzen leren herkennen en stellen. 

Ik geniet van de mooie dingen in het leven en gun dit iedereen. Als je een rustige, knikkende, stille coach verwacht,  ben je bij mij aan het verkeerde adres. Vanuit positiviteit en enthousiasme motiveer ik anderen meer het goede in hun leven te zien en er uit te halen wat er in zit.


In de trainingen en coachtrajecten is er ook ruimte voor humor en creativiteit. Ik heb standaard mijn stiften op de tafel liggen, zodat ik het onderwerp kan verduidelijken met een tekening of grafiek. Verder moet je ook niet raar op kijken als ik ga schrijven zonder naar het papier te kijken. Ik ben er volledig voor jou en laat me zelfs niet afleiden door het maken van aantekeningen. 

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus daarom sta ik in het coachen en het trainen vooral stil bij wat jou energie geeft, waar je blij van wordt, zodat dat deel gaat groeien. Zet mensen in hun kracht, zodat ze gaan ze stralen!

Deel deze pagina:
Facebook LinkedIn Twitter
© 2019 Rösken Coaching | standard version