Volg mij op Facebook Volg mij op LinkedIn Nieuwsbrief

2018-12-20

Terugblik afgelopen jaar

Home > Blog vlog > Terugblik afgelopen jaar

Het einde van het jaar komt steeds dichter bij. Dit is voor mij altijd het moment dat ik terugblik op het afgelopen jaar. Ik stap even bewust uit de trein en kijk terug naar de leuke en minder leuke dingen die ik in het jaar beleefd en gedaan heb.

 

terugkijken 2018

 

Ik neem hier rustig de tijd voor. Ik doe dat vaak met een kop thee en pen en papier. Even een momentje voor mezelf.  Maar je kan het ook op een andere manier doen. Bijvoorbeeld met vrienden en/of familie tijdens oudejaarsavond of met een vriendin terugblikken. Welke manier past bij jou?

In dit artikel staan vragen die je kunnen helpen met het terugblikken op het afgelopen jaar. Veel plezier.

 

Nu heb je een hele lijst met antwoorden. Een terugblik. In het nieuwe jaar volgt een nieuw artikel met allemaal vragen om vooruit te kijken en doelen te stellen voor het nieuwe jaar.

Ik wens je hele fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar.

 

Hartelijke groet,


Denise

 

Vond je dit artikel interessant? Ontvang automatisch de artikelen met handige tips in je mailbox en ontvang het gratis e-book: '6 belachelijk simpele manieren om nee te zeggen'

 

Meer informatie over individuele coachtrajecten, klik hier.

Deel deze pagina:
Facebook LinkedIn Twitter
© 2019 Rösken Coaching | standard version