Volg mij op Facebook Volg mij op LinkedIn Nieuwsbrief

Klantervaringen

Home > Coaching > Klantervaringen

Hartelijk dank voor je luisterend oor, je spiegel, fysiek, mentaal en emotioneel, je energie. Bij jou voelde ik me vrij me te geven. Door jou ging ik iedere keer weer met een hoofd vol bagage naar huis. Je laat mijn hand nu los en ik zal met jouw wijsheden in mijn hoofd de weg zelf moeten gaan bewandelen. Ik zal je missen onderweg.
Ik wens je heel veel liefde, wijsheid en succes.

- Esther

 

Ik ben bij Denise terrecht gekomen omdat ik wilde weten wat ik eraan kan doen om me op werkgebied beter te voelen.. Ligt het aan mijn functie, vakgebied, competenties, ervaring, interesses? Denise heeft me hier inzicht in gegeven, door te vragen, luisteren, kritisch te zijn en met een gezonde dosis humor. Ik kan nu gericht gaan werken aan een werkomgeving die bij mij past. 

- Linda

 

Ik had altijd een beeld over coaches dat het zweverig is en enkel voor mensen met "problemen". Hier ben ik helemaal op terug gekomen! Ik was niet meer tevreden met mijn huidige baan en ben met behulp van Denise opzoek gegaan naar mijn ideale baan. Door verschillende opdrachten heb ik heel veel zelfkennis opgedaan en hierdoor het missende stukje gevonden in mijn huidige werk. Ik ben haar hier heel dankbaar voor!

- Susanne

 

Ik heb de coaching met Denise als zeer prettig ervaren. De persoonlijke aandacht was super goed. Hierdoor zijn er concrete praktijksituaties naar voren gekomen en goed doorgelicht en advies bij gekregen.  Ik heb zeer goed doordacht maatwerk advies gekregen. Kan niet beter zou ik zeggen.

-Timothy 

 

Voordat ik bij Denise kwam was mijn leven behoorlijk chaotisch met weinig balans tussen werk en privé. Dit had ik vooral er zelf zo naar gemaakt, maar wist niet meer hoe hier verandering in aan te brengen. Ik was op zoek naar iemand die me daar vooral praktisch mee kon helpen, zonder teveel psychologische liflafjes. Denise had een heel duidelijk traject uitgezet met iedere week hele praktische opdrachten die goed waren afgestemd op waar ik op dat moment stond en wat ik op dat moment nodig had. De balans tussen werk en privé is er nog steeds niet helemaal, maar ik ben wel veel gerichter op weg en bezig met dit te creëren! Bedankt Denise!

- Anne-Marie

 

Jij bent een supercoach! Graag wil ik je bedanken voor je tijd en geduld en je fantastische coaching! Je bent een heel warm en fijn mens. Ik weet bij wie ik terrecht kan en houd je op de hoogte!

- I.

 

Ik wil je bedanken voor de leerzame 1 op 1 momenten met jou. Toen ik voor de eerste paar keer bij jou kwam dacht ik nou wat kan zij nou voor mij betekenen. Maar na enige tijd begon ik mij te ontspannen en het belangrijkste jou te vertrouwen. Ik ben mezelf goed tegen gekomen. Na verloop van tijd voelde ik verandering en zijn de dingen die ik mijn hele leven al op een bepaalde manier deed gaan draaien, naar een positieve manier van handelen en denken zodat ik verder kan met mijn leven. Ik weet dat ik hier zelf heel hard aan moet blijven werken om niet terug te vallen in oude gewoontes en patronen. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om naar jou toe te gaan, en Ik hoop dat jij nog vele mensen verder kan helpen.

- Miranda

 

Toen ik bij Denise binnen kwam, was ik niet de oude, altijd zo vrolijke, ik. Ik nam nog veel werk mee naar huis, wat ik thuis afmaakte, waardoor ik moeilijk dingen kon loslaten. Verder vond ik het moeilijk om voor mezelf te kiezen. Dus ‘nee’ te zeggen. Denise heeft me hier goed bij geholpen door mezelf na te laten denken hoe het voor mij beter voelt om soms toch dingen niet altijd te doen voor een ander, maar eerst na te laten denken over wat ik zelf wil. Hierdoor voel je jezelf een stuk gelukkiger, omdat je zelf de beslissingen in je leven maakt ipv dat je de ander voor jou ‘laat bepalen’!

- A.

 

Het coachtraject was voor mij een zeer goed hulpmiddel om erachter te komen wie ik ben en heeft mij veel geleerd hoe ik met, voor andere, simpele taken moest omgaan zoals leren. De gesprekken zijn open en aangepast aan het doel wat ik zocht. Met een aantal leuke opdrachten ben ik meerdere keren verbaasd welke eigenschappen ik vooral bezit. Wist niet wat ik ervan voor moest stellen, maar ben super blij dat ik het gedaan heb. Heb namelijk meteen 2 tentamens gehaald waar ik jaren niet doorheen kwam. Echt een aanrader.

- Ferdy

 

Ik heb vanuit werk het aanbod gekregen om een coaching traject te ondergaan bij Denise. Hier heb ik me kostelijk vermaakt en hebben we zitten lachen gieren en brullen. En aan het eind
heb ik er nog dingen over mezelf van geleerd ook! Wat zoek je nog meer in een coach?
- Nick

 

Ik ben in september 2014 bij Denise gekomen. Ik heb haar gevonden via Facebook. 

Ik moet toegeven dat ik door ervaringen uit het verleden bijzonder sceptisch was over het coach traject. Ik had een moeilijke periode achter de rug met veel onverwerkt verdriet. Hierdoor was mijn toekomstbeeld zeer negatief geworden en mijn zelfvertrouwen verdwenen.

Echter bij ons eerst gesprek al bleek dat Denise een zeer humorvolle, gezellig vrouw is waar ik me meteen bij op mijn gemak voelde. Ook de positieve insteek van dit coachtraject werkte fantastisch voor mij. Hier denken ze in oplossingen!!  

Door de fijne gesprekken en de leuke inspirerende huiswerkoefeningen word je getriggerd om in je verleden te duiken, je sterke maar ook je zwakke kanten te herkennen en op deze manier jezelf weer terug te vinden.

Het verleden heeft een plekje gevonden en ik sta nu weer heel positief in het leven, weet dat ik een leuke baan heb, een fantastisch gezin en fijne vrienden! 

 - Barbara

 

Denise is een hartelijke vrouw die mij op een professionele manier heeft begeleid. Met een lach en een traan heb ik een bij mij passend traject afgelegd. De opdrachten tijdens het coachingstraject zijn afwisselend, duidelijk, motiverend en inspirerend. Ik ben een sterker en blijer persoon. Dank je wel. 

 - Danielle

 

Denise heb ik in maart 2014 leren kennen. Zij heeft mij op een open, toegankelijke manier gecoacht, door vragen te stellen en me aan het werk te zetten met oefeningen en opdrachten. Denise is een fijn persoon met een warm en  liefdevol hart. Doordat zij zelf ook verteld over haar ervaring maakt zij verbinding en dat heeft mij een vertrouwd gevoel gegeven. Zij is een coach met een goed luisterend oor. Denise straalt positiviteit en energie uit en dat werkte door op mijzelf. Ik kan Denise zeker aanbevelen als coach. Ik heb een erg fijn en prettig traject met haar doorlopen. 

- Jolanda


 Deel deze pagina:
Facebook LinkedIn Twitter
© 2024 Rösken Coaching | standard version